Bu kapsamda  Siyaset Akademisi EğitimProgramına katılmak isteyenlerce,  29 Ağustos-18 Eylül tarihleri arasında AK Parti Nevşehir İl Başkanlığına kayıt yaptıran AK PArti ve siyasete gönül verenler 20 Eylül Cuma günü başlayacak AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkanlığı tarafından yürütülen ve “Lider Ülke Türkiye Yerel Yönetimler 4.” Programı olarak belirlenen Siyaset Akademisi'nin 4. etap eğitimlerine katılabilecekler.


Türk siyasi hayatına farklı bir yapı ve anlayış kazandıran AK Parti’nin siyasete merak duyan kişilerin nitelikli bir şekilde siyasi alanda eğitimini amaçlayan Siyaset Akademisi eğitim programının  4.sü,20 Eylül 2013 tarihinde başlayacak.6 haftalık bir program dahilinde gerçekleştirilecek olan Siyaset Akademisinde eğitim sunumları, akademisyenler ve yerel yönetimler konusunda tecrübeli  uzman siyasetçiler tarafından verilecek.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre AK Parti MKYK Üyesi ve Siyaset Bilimcisi Sayın Nazim Maviş in katılımlarında Nevşehir Ticaret Borsası salonuda gerçekleştirilecek.

AK Parti Siyaset Akademisi Nevşehir İl Koordinatörü ve AR-GE Başkanı Edip Avşar, Siyaset Akademisi eğitim programına tüm vatandaşların katılabileceğini belirterek; “ yeni dönem Siyaset Akademimiz İl Merkez ve İlçelerimiz dahil tüm halkımıza açıktır. Bu organizasyona siyasi görüşü, cinsiyeti fark etmeksizin devlet memurlarımızın da katılabilecek. Eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılara Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan katılım diplomasıverilecek.
İlgi duyan vatandaşlarımız  kayıt işlemleri için 29 Ağustos-18 Eylül tarihleri arasında AK Parti İl Başkanlığımızca gelebilirler. Kayıt ve sorularınızla ilgili olarak 0384 214 14 50  parti sekretaryasıile iletişime geçebilirsiniz. Yerel Yönetimler konusunda kapsamlı bilgiye sahip olmak isteyen vatandaşlarımızı Siyaset Akademisi programımıza davet ediyorum" diye konuştu.

DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI;

 

AK PARTİ GENEL MERKEZ AR-GE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN VE “LİDER ÜLKE TÜRKİYE YEREL YÖNETİMLER 4” PROGRAMI OLARAK BELİRLENEN SİYASET AKADEMİ'SİNİN 4. ETAP EĞİTİMLERİ 20 EYLÜL CUMA GÜNÜ SAAT 18.00’DE TİCARET BORSASI KONFERANS SALONUNDA AK PARTİ MKYK ÜYESİ SİYASET BİLİMİ UZMANI SAYIN NAZIM MAVİŞ’İN KATILIMLARI İLE BAŞLAYACAKTIR.

 

BÜTÜN BASIN MENSUBU ARKADAŞLARIMIZ DAVETLİDİR.