"Yok Böyle Bir Lahmacun diyenler" Nevşehir UD Fırınında hazırlanan lahmacunların tadına vardılar, Peki ya Siz Hiç UD Pide Fırınında Lahmacun Yediniz Mi? Üstelik şimdi UD Fırınında "5 lahmacun alana 1 lahmacun BEDAVA..."

Lahmacun yemeyen ya da sevmeyen yoktur diye tahmin ediyoruz. Tabii ki vejeteryan ve vegan arkadaşlarımız hariç. Onlara saygımız sonsuz. Bu mükemmel lezzeti her mekan yapmaya çalışır ama çok az yer iyi yapar. İşte biz de bu işi Nevşehir'de en iyi yapan yeri bulduk. Nevşehir’in Karasoku Mahallesi’nde hizmete giren UD Pide Fırını lahmacunun tadını ve lezzetini tam olarak alabilmek için güzel bir yerdir.

EV VE İŞYERLERİNE ACİL SERVİS HİZMETİ...

UD Pide Fırını İşletme Sahibi Uğur Doğan, “Yeni hizmete sunduğumuz işyerinde müşterilerimizin istek ve taleplerine göre müessesemize gelemeyen müşterilerimizin telefonla verdikleri Pide ve lahmacun siparişlerini en hızlı şekilde adreslerine motorize servis yapıyoruz. Amacımız müşterilerimize en iyi kusursuz bir hizmet vermektir. İmalatını yapmış olduğumuz mamullerimiz günlük taze, kıyma ve malzemelerden hijyenik bir ortamda hazırlanarak servis yapılmaktadır. Biz çok kıymeyi Babam Servet Doğan ile birlikte halkımıza hizmet etmek için birlikte yola çıktık. Doğan, Nevşehir'de lezzetin yeni adresi tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz dedi.

UD Pide Fırını

Karasoku Mahallesi Süer Sokakta hizmetine açılan UD Pide Fırını eşsiz lezzetleriyle müşterilerini bekliyor.

Adres: Karasoku Mahallesi Süer Sokak... No: 6 NEVŞEHİR

Alo Paket:+90 384 213 00 22