Yaklaşık  3 Bölümdür Müge Anlı nın ATV ekranlarına taşıdığı yaklaşık 6 aydır kendisinden haber alınamayan Avanoslu Tunç Boztepe ve Selda Grossle nin sır kaybı Nevşehir gündeminde de birinci sıraya oturdu.

 

Müge Anlı kararlı ve tecrübeli kadrosuyla konunun açıklığa kavuşması için sır perdesini aralamaya çalışıyor. Müge Anlı Çok kısa zamanda Tunç Boztepe ve Selda Grossle nin kaybının aydınlığa kavuşturuyor.

 

Gittikleri piknik dönüşü kaybolan Tunç ve Selda'nın başına ne geldi?

 

Selda Grossle ‘nin annesi Kevser neden tedirgin ve bir şeyler mi saklıyor?

 

Kevser Hanım önceki açıklamalarında neden Tunç ile Selda arasında ilişki olduğunu söylemedi?

 

Tunç ve Selda kaybolduktan 2 gün sonra Sezai Bey, bağ evindeki eşyaları neden yaktı?

Selda Grosle'nin kardeşi Sezai Bağdatlı yarın Müge anlı nın programına davet edildi.Bakalım bu olayın sır perdesi yarın aralanacak mı hep beraber göreceğiz...

Konu hakkında bilgi sahibi olan herkesi mutlaka aramalarını bekliyoruz.

Öte yandan önemli bir hatırlatma:

FİB Haber Merkezimizi arayan çok sayıda vatandaş söz konusu Aile yaşantısı protfeyinin Gerek Nevşehir gerekse Avanos ve çevresinin Aile yaşantısıyla kesinlikle örtüşmediğini dile getirerek Kamuoyunda Nevşehir ve bölgesinin yanlış tanınmasını istemediklerini belirtti.Anadolun şirin kenti Nevşehir ve çevresinde insanlarımızın misafirperver hoşgörülü inanaçlarına ve Başta Aile kavramı olmak üzere tüm değerlerine son derece saygılı ve sahip çıkan bir yapıya sahiptir.

Bu tür tek tük her toplumda olaabilecek Kötü örneklerin genellenmemesi gerektiğini düşünüyoruz dediler.

 

Müge anlı : TV Programı

7/24 İhbar Hattı: 0530 151 31 51 Başvuru için : 0212 354 44 25 - 0212 354 44 26 Canlı yayın : 0212 639 42 63 - 0212 639 50 17 E-posta : [email protected]