Ürgüp Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen Ürgüp Sinema ve Kongre Merkezin'de gerçekleşen konser'de yoğun kalabalık Ali Kınık ile coştu.
Program başlangıcın'da Şehitlerimiz için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından açılış konuşmasını yapmak üzere Ürgüp Ülkü Ocakları Başkanı Oytun AKYOL kürsüye davet edildi.

Akyol konuşmasın'da Türklüğün önemini vurgularken, konuşmasının sonlarında ise, '' Ne mutlu Türküm demenin neredeyse zor ve yasak sayıldığı, Türküm diyenlerin ırkçılık ile suçlanıldığı bu günlerde inadına değil seve seve Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene, Ne Mutlu ÜLKÜCÜYÜM Diyene, Rabbim Türk'ü korusun ve yüceltsin'' dedi ve konuşmasını 
bitirdi.

Daha sonra konuşmasını yapmak üzere Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Yahya LEBLEBİCİ kürsüye davet edildi. LEBLEBİCİ'nin konuşmasının ardından Semah gösterisi ile salon'da müthiş bir hava oluştu, semah gösterisi'nin ardından yapılan ödül törenin'de hediye kazanan talihlere ödülleri takdim etmek üzere Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Sahir 
SOLMAZ, Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Yahya LEBLEBİCİ ve Ürgüp Ülkü Ocakları Başkanı Oytun AKYOL sahneye çağırıldı. Ödül Töreninden sonra Ali Kınık sahneye çıktı ve konuklara coşkulu ve güzel bir gün yaşattı.
Ürgüp Sinema ve Kongre Merkezin'de yapılan konserde yoğun katılım vardı. Salon'da konserden önce koltuklara yerleştirilen Türk Bayrakları konserde coşkulu ve güzel bir görüntüyü ortaya koydu.

Konser bitiminde Ali Kınık'a ödülünü vermek üzere sahneye MHP eski milletvekili Dr.Seyfi Şahin davet edildi ve hediyeyi Ali Kınık'a takdim etti.

Ali Kınık'a takdim edilen hediyenin ardından teşekkür konuşmasını yapmak üzere Ürgüp Ülkü Ocakları Başkanı Oytun AKYOL bir kez daha kürsüye davet edildi ve konuşmayı gerçekleştirdi.

Konsere siyasi parti başkanları, yönetimi, sivil toplum kuruluşları, sendika başkanları, yönetimi ve geniş bir protokol katılımı gerçekleşti.

Konserin ardından ise Ali Kınık sevenleri ile bol bol resim çektirdi.