Nevşehir de korkunç cinayet...
Edindiğimiz bilgilere göre bir süre önce cezaevinden çıkan ve Kayseri Yahyalı ilçesinden olan D.A.isimli koca boşandığıbelirtilen  Hatice S. (35)isimli eşiyle barışmak için dün akşam saatlerinde eşinin Ürgüp ilçesindeki evine geldi. Barışmak için geldiği evde çıkan tartışma sonrası eşini boğazından bıçaklayan cinayet zanlısı D.A. olay yerinden kaçtı.Olay sonrasında genç kadın hayatını kaybederken, Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.Ürgüp te emniyet birimleri gece boyunca araçlarda arama başlattılar.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde boşandığı eşi tarafından bıçaklandığı öne sürülen kadın yaşamını yitirdi.

İddiaya göre, 10 yıllık hapis cezasını yaklaşık bir ay önce tamamlayarak cezaevinden tahliye edilen D.A, barışmak istediği eski eşi Hatice Sarıkaya'nın

(35), Kavaklıönü Mahallesi Ali Baran Numanoğlu Bulvarı'ndaki evine gitti. D.A, tartıştığı Sarıkaya'yı boğazından bıçaklayarak öldürdü.

Olayın ardından kaçtığı ileri sürülen zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı. 3 çocuk annesi Sarıkaya'nın cesedi, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.