AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Hüseyin Varır, Nevşehir Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Yücel Şal'ı ziyaret ederek  hem 14 Mart Tıp Bayramını kutladı hemde personelin darp edilmesiyle ilgili geçmiş olsun dileklerini iletti. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Hüseyin Varır, Dr. Şal'ı ziyaretinde 14 Mart Tıp Bayramı arifesinde, hastalara şifa dağıtmak ve hastaların yaralarını sarmak için canla başla görev yapan sağlık çalışanı ve doktor arkadaşımıza Nevşehir Devlet Hastanemizde saldırıda bulunulduğunu büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Öncelikle darp olayına maruz kalan sağlık çalışanı ve doktor arkadaşımıza Alah tan acil şifalar diliyor Ve sizlerin nezdinde Tüm Sağlık çalışanlarının kanayan yarası olan bu çirkin olayı kınıyorum dedi.. 

Varır, bu vesile ile Yılda bir günde olsa hatırlanmanın ve sorunların hatırlatılmasına vesile olan bu önemli günde tüm Nevşehir de görev yapan Sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyorum dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Yücel Şal'da Varır'ın bu nezaket ziyareti ile dilek ve temennileri için kendisine teşekkür etti. Şal 7 Haziran genel seçimlerinde Varır'a başarı dileklerini iletti.

Milletvekili Aday adayı Hüseyin VARIR daha sonra Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat'ı ziyaret etti...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Hüseyin Varır, Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat'ı sendika binasında ziyaret etti. Varır, Öncelikle tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum dedi ve Hastanemiz doktor ve personeline darp edilmesiyle ilgili geçmiş olsun dileklerini iletti. 

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Varır Sağlık Sende yaptığı konuşmasında bu vesile ile tüm hastalarımıza Allah tan şifa dertlilere deva dileğinde bulunarak tüm tarafları hoşgörüye, bilimselliğe ve toplum yararını gözetmeye çağırıyoruz. Her türlü olumsuz şartlarda görevini yapmaya çalışan, gece gündüz demeden fedakârca mesleğini icra eden hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın sebep ne olursa olsun sözlü ve fiziksel şiddete maruz kalmasını kesinlikle kabul etmiyoruz. Op. Dr. Muhammed Toprak, Sekreter Arzu Eker ve Güvenlik Personeli Ufuk Biçici kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Sağlık çalışanlarının kanayan yarası olan bu çirkin saldırıyı tekrar şiddetle kınıyoruz ve bir daha bu gibi durumların yaşanmamasını temenni ediyorum dedi.  

Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat'ta Varır'a başarı dileğinde bulunarak teşekkür etti.