Yazıhüyük Kasabası Bayan Kur'an Kursunda okumakta olan 100 bayan öğrenciden 100 hatim. Kasabamız Bayan Kur'an Kursunda Okumakta olan 100 bayan öğrencimiz 7'den 70'e okumuş oldukları 100 Kur'an-ı Kerim Hatminin duasını; Mübarek Üçaylar içerisinde Recep ayında Cuma günü Kasabamız Mezarlığında  Kasabalı bayanlarımızın da  yoğun katılımlarıyla  Hatim duası kasabamız Mezarlığında yapılarak Tüm ölenlerimiz rahmetle anılmış oldu.Mezarlık proğramından sonra Kur'an Kursu öğrencilerimiz ve Kasabalı bayanlarımız,YazıhüyükBelediyesi Şafak TOPRAKTEPE Kültür parkında piknik proğramına katıldılar.

Kur'an Kursu Öğreticilerimiz ve bütün Öğrencileri İl Müftümüz Yakup ÖZTÜRK'e,İlçe Müftümüz Ramazan GÖKMEN'e ve Belediye Başkanımız Cengiz ÇAVDAR'a Kur'an Kurslarımıza , Maddi ve manevi katkılarından dolayı Teşekkürlerini belirtmişlerdir.

Kasabamız Kur'an Kursu öğreticileri Saliha TUNCA,Sümeyye BARAN ve tüm öğrencilerini ve bütün kasabamız bayanlarını birlik ve beraberliklerinden  ve güzel organizelerinden dolayı tebrik ediyoruz.Allah hepinizden razı olsun.Cenab-ı Allah Dualarınızı kabul eylesin.İYİ Kİ VARSINIZ....