Zamansız Yağmurlar’da hasret sona erdi…

Yerel seçimler dolayısıyla kısa bir süre önce seçimler sona erene dek ekrana ara veren Zamansız Yağmurlar programı önceki akşam Türk Halk Müziği sanatçısı Ayşegül Pınar ile birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasıyla tanına görme engelli sanatçı Bilal Göregen’in konuk olarak katılımıyla ve yapımcı şair sunucu Mehmet Gücüklüoğlu’nun eşsiz sunumuyla başladı.

 Program, Mayıs’ın 15’ine doğru ilk şiir albümü de çıkacak olan ve şua aralar okumaları bitmek üzere olan şair sunucu ve yapımcı Mehmet Gücüklüoğlu’nun şiiriyle başladı. 

Programın ilk konuğu Türk halk müziği başarılı ismi Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı ses eğitimi ve çalgı aletleri mezunu ve aynı zamanda Barış TV’de Salı akşamları program hazırlayıp sunan bir dönem TRT’’de Gönülden Gönül’e Halk Müzik Topluluğu üyesi olan sanatçı Ayşegül Pınar’dı. Sordum sordum söylemiyor duydum ki Sivaslıymış türküsüyle çıkış yapan sanatçı program süresince Akkuşun Gürgenleri, Ordunun Dereleri, Kömür Gözlüm ve Şanslıyım adlı eserlerini elinde bağlamasıyla hem çaldı hem de söyledi.

Zamansız Yağmurlar programının önemli konuğuysa bir dönem Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasıyla tanıdığımız görme engelli sanatçı Bilal Göregen’di. Doğaüstü bir yeteneğe sahip olan müthiş yetenekli Bilal Göregen çok özel darbuka şov sergiledi. Özellikle de programın üçüncü konuğu işadamı ve ikinci kez üst üste Avrupa Tüketici Ödülleri Kalite Ödülünü kazanan laiys ütü masaları yönetim kurulu başkanı Murat Öztürk için 2 saniye içerisinde hazırladığı reklam teaseri büyük alkış aldı.