31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için Nevşehir'in Avanos İlçesine Bağlı Özkonak Kasabasında Kadın Muhtar Adaylığını Açıklayan HAVAGÜL TEMEL Ses Getiren Kıymetli Projelerini Paylaştı.. 

"Mahalleye Bir Kadın Eli Değecek Diye Yola Çıktım"

Özkonak Kasabasında yaşayan Muhtar Adayı Havagül Temel , Mahallesindeki Vatandaşların daha güçlü bir temsilcisi olması amacıyla  çıktığı bu yolda muhtar adaylığını açıklayan TEMEL Özkonak kasabası için birlik ve beraberlik içinde daha yaşanabilir bir hale gelmesi için  tüm mahalle sakinlerinden destek istedi.. 

Aktif , eğlenceli her işin başına çözüm odaklı yaklaşan biriyim .. Kasabamızda Kadın Esnafım .. Ortamahelle Muhtarlığına 6 erkek adayın içinde 7. KADIN MUHTAR ADAYİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM ..  Artık Muhtar Bey Yok Muhtar Hanım Var ..  

Muhtar Olmak Gönül İşidir.. Muhtarlık Sadece evrak onaylar ve mühür basar ... 

Saat sabah 8 akşam 5 oturur koltuğunda gibi bir algı var.. Ben bu algıyı yıkmak için burdayım.. 

Ben Oturan Muhtar Değil Çalışan Muhtar Olacağım ..  Öncelikli Olarak mahallemde Tespit ettiğim sorunları ve ardından vatandaşın sorun, şikayet ve taleplerini yetkili devlet kurumlarını sık sık ziyaret ederek ,belediye ve kaymakamlıkla opsiyonlu çalışarak bu kuruluşlara ileteceğim .. 

Sosyal Yardımlaşmanın Hizmetleri Doğru Evi Doğru Kişileri Bulacak .. 

İhtiyaç sahibi ailelerin adına bizler gerekli kurum ve kuruluşlardan biz isteyeceğiz.. 

Ve kadınlar bizim için çok değerli , köyümüzde kadınlarımızın sosyelleşmesi adına bir aktivite yok .. Ayda bir defa kendi cafe restorantimi mahalle kadınlarımıza özel kapatacağım Kadınlarımızla Buluşup Hasbihal Edip İsteklerini Bizzat Kendilerinden Dinleyeceğiz .. 

Orta Mahalle Kadınlarımız Arasında Bir çekiliş yapıp kurra sonucu çıkan şanslı bir Kadın Arkadaşımızı Yanımda Umreye götüreceğim.

Özkonak  kasabamiz doğasıyla güzelliğini  korumuş ender yerlerden biri , Nevşehir'in ise sessiz sakin huzurlu ve muhtarlık çalışmalarıyla beraber ses getirip örnek olacak bir yer hâline gelmesi için bu hizmete ve koltuğa talibim ..

MAHALLEMİZE KADIN ELİ DEĞSİN, DEĞİŞİM HER KÖŞESİNDE FARK EDİLSİN DERSEN 31 MART GÜNÜ SANDIK BAŞINDA SÖZ SİZDE , SONRASINDA HİZMET BENDE .. UNUTMA KADİN VARSA EMEK VAR , KADİN İSTERSE BEŞİKTE SALLAR DÜNYAYIDA SALLAR..
SANDIKTA FIRSAT VER FARKI GÖR dedi ...