31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala çalışma temposunu iyiden iyiye artıran AK Parti Sulusaray Belediye Başkan adayı Sadi Arısoy ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Adayı Sadi Arısoy beraberinde Gençlik Kolları Başkanı Serdar Körükcü ve ekibi ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Sulusaraylı vatandaşlarla hem sohbet ederek hal-hatır sordu, hem de sorunlarını dinleyerek taleplerini aldı.

Kasabada merkezinde faaliyet gösteren işletmeleri gezerek seçim çalışmalarına devam eden Arısoy esnaflarla ve vatandaşlarla yakından ilgilenerek sıkılmadık el bırakmadı.

Gündüz programını tamamladıktan sonra akşam programını da yoğun bir şekilde geçiren Başkan adayı Arısoy, aile ziyaretinde ev hanesi ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek projelerini anlatıyor.

Her gittiği yerde insanların kendilerini bağrına bastığını belirten Başkan adayı Arısoy, gösterilen ilgiye teşekkür ederken, 31 Mart'ta Sulusaray'ı hak ettiği hizmetlerle buluşturacaklarını ifade etti. 

SULUSARAY AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI DURMAK BİLMİYOR 

Seçim çalışmalarında Başkan adayı Sadi Arısoy'a tam destek veren AK Parti Sulusaray Gençlik Kolları Başkanı Serdar Körükcü ve ekibi de dur durak bilmiyor gece gündüz çalışıyor.