Hikâyesi 1930’lu yıllarda başlayan marka, Albert Ducray’in ilk kez şampuanların kalitesinin vasatlığını keşfetmesiyle gündeme gelir. Kuaför salonlarındatoz haline getirilen sabun şeklinde kullanılan şampuanlar saçlara zarar veren alkalin içeriyordu. Alkalin içerikler saçları donuk gösteriyordu ve Albert Ducray ilk kez şampuanları tasarlayarak Savons markasıyla piyasaya sundu. Yeni şampuanlar panama özü, yumurta vealsas papatyası özünden üretilmişti. Bu ürünlerin kalitesi hem yüksek hem de sağlıklıydı. Zaman içinde bu şampuanların içerikleri daha da geliştirildi ve sağlıklı ürünler cilt için de üretilmeye başlandı. Ducray, 1985 yılında yeni birpazara dikkat çekerek akne tedavilerindeki kuruma etkilerini yok etmek üzere hidratasyon kremini piyasaya sürdü. 25 yılı aşkın bir süredir popüler ürünlere imza atan Ducray, kendi Ducray Dermatoloji Laboratuarları bünyesinde devamlı gelişen bir çizgi sergilemektedir.

Ducray Ayrıcalığı 

Sağlıklı bir cilt için etkili çözümler geliştiren Ducray, saç ve cilt bakımı için tüm arayışlara yanıt verir. Kırışıklık, aşırı hassasiyet, akne, yağlı, soluk ciltlerde ve yapısı bozulan saçlarda güvenilir sonuçlar sunar. Dökülme, kellik, kuruluk, yağlı ve kepekli saçlar için özel bileşenlerle etkili çözümler sunar. Sorunların kaynağına odaklanarak çözüm geliştirir.İvmesini bu anlamda devamlı yukarı taşıma hedefindedir. Bugün dünyanın en çok tercih edilen markalarından olan Ducray, her yaş grubu için memnuniyet veren seçeneklere sahiptir.

Popüler Ducray Serileri

Ducray markası içerisinde çok sayıda seri ve bunların içinde de yine onlarca farklı ürün seçeneği yer alır. Seriler, temel olarak benzer amacı olan ürünleri bir araya getirir. Ancak detaylarda ürün çeşitlerinde farklılıklar vardır.

DucrayAnacaps: Saç köklerinin beslenmesiiçin gerekli tüm besinleri içinde toplayan, saç dökülmelerinin de engellenmesine yardımcı olan bir seridir. Foliküllerin beslenmesinde ve canlanmasında güçlü etkiye sahip ürünler barındırır.İçindeki B5, B6, B8, E, PP ve soya özleri, bakımsız, güçsüz kalan, dökülen saçların kökten uca iyileşmesinisağlar. Kapsül şeklinde ürünlerin yer aldığı seri, çinko vitaminler yönünden zengindir.   Uygulama yöntemi nedeniyle, saçlara içsel olarak destek vermektedir. Saç dökülmesi sorunu yaşayanlar için en etkili çözümler sunan ürün, uzamayı destekler ve fark edilir şekilde çoğalma sağlar.

DucrayAnaphase: Saçların daha parlak, güçlü, dirençli olmasına yönelik olarak geliştirilen bir seridir.  İçeriğindeki maddeler, saçların çok daha parlak ve sağlıklı görünüm almasını sağlar. Erkek ve kadınlarda stres kaynaklı saç dökülmelerinde, mevsime bağlı eksilmelerde savunma geliştirir. Yeni başlayan kelliğin durmasına yardım eden ürün, saç sorunlarının çözümü için de gerçek katkı sağlar.Anaphaseşampuantemelde genetik sorunlar ve stres kaynaklı saç dökülmelerini engellemek üzere tasarlanmıştır. Ayrıca hamilelik bitiminde yaşanan saç dökülmelerinde, saç seyrelmelerinde içerdiği güçlü vitamin desteği sayesinde son derece etkilidir. B5, B6, G8 vitaminleri doğal bir koruma oluşturulmasına yardım eder.

DucrayKelual: Ciltte oluşan deformasyonlarınengellenmesi, için geliştirilen seridir. Cilt problemlerine cildin kendi bünyesinde bulunan doğal maddeleri güçlendirerek karşı koyar. Tahriş olan, kabuklaşmış ciltlerin iyileştirilmesi için yardımcıdır. Kaş bölgesi, burnun iki tarafı, saç derisinin yüzle birleştiği yerde görülen tahriş ve kızarıklık durumunu iyileştirir. Ölü derinin atılmasına yardım eden Ducray Kelualserisi daha bakımlı ve sağlıklı ciltler oluşması için destek verir.  Cildin yeni doğan görüntüsüne kavuşması için büyük bir yardım sağlar.

ÜrünlerNasıl Kullanılmalı?

Ürün kullanımı sırasında en etkili sonucu almanız için talimatlara uymanız önerilir. İçeriklerde bulunan bileşenlerin daha iyi sonuç vermesi bu kurallar sayesinde olur. Ducray ürünlerini adresinden indirimli olarak satın alabilirsiniz.