"Theta Healing"; Düşünce ve olumsuz fikirler nedeniyle oluşan fiziksel, psikolojik, duygusal ve ruhsal yaşantımızı etkileyen yaşadığımız gerçeklik ve olumsuz fikirleri değiştirmek için basit ve kolay kullanılabilen bir tekniktir. Yaşamınızı tamamen değiştirecek bir felsefedir.

Yaşam enerjisini artıracak negatif düşüncelerden sıyrılmanızı sağlayacak, olumsuz düşüncelerinizi değiştirmenize yardımcı olacak ve daima mutlu kalmanız için tarifler de bulunan bir meditasyon yöntemidir.

Güçlü olduğunuzu, yeteneklerinizi, başarılarınızı keşfetmenizi sağlayan bir metottur. Arzularınızı, isteklerinizi, hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacak ve hiçbir şeyin imkansız olmadığını gösterecek ve bunu size inandıracak bir felsefedir. Kıstaslarınızı, katı kurallarınızı ve mutluluğunuzu engelleyen olayları, kavramları farkına varmanıza ve değiştirmenize yardımcı olacaktır. İçiniz de var olan kimliğinizi dışarı çıkarmanız için size doğru yolu gösterecek bir yöntemdir...

"Theta Healing"; Endişe, Kaygı bozukluğu, travmalar, tekrar eden negatif döngü, yalnızlık, başarısızlık, ölüm ve hayvanlar üzerine olan olumsuz korkuların giderilmesini sağlamaktadır.

Her ne yaşadıysa yaşandı. Şimdi değişim zamanı... 

Var olan hayatınızı iyileştirmek için bir adım atmaya hazır mısınız?...

........................................................................................

Theta Healer/Fizyoterapist: Melike ŞİMŞEK

İletişim: 0 530 764 26 26

Adres: Lotus Kapadokya