NEVŞEHİR(MHA) Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, 2014 yılında hedeflerinin kan bağışı oranını ilimiz genelinde 2013 yılına oranla daha da artırmak olacağını dile getirdi.

Nevşehir Vali Yardımcısı Nurettin Ateş’in yanı sıra Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, Ak Parti İl Başkanı Kazım Sunar, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol, CHP İl Başkanı Mehmet Değirmenci, CHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Serkan Sağlamer ve bazı protokol mensuplarının katıldıkları toplantıda Kızılay’ın geçtiğimiz yılki çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktaran Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Gülen, 2013 yılında 12 bin ünite kan bağışı topladıklarına dikkat çekti.

Amaçlarının bu yıl daha fazla kan bağışı toplayarak nüfusuna göre kan bağışı toplanması konusunda Türkiye 4. cüsü olan Nevşehir’in daha üst sıralara çıkması olduğunu belirten Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, kan bağışı kampanyalarına destek olan tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, Sivil Toplum Kuruluşlarına ve Nevşehir halkına teşekkür etti.