Nevşehir Özel Kapadokya Hastanesi Başhekimi ve Nevşehir Tabipler Odası Başkanı Sayın Opr. Dr. Fatih Yakut, Mesajında  “Miraç Kandili’nin tüm insanlığa Sağlık, barış, huzur, kardeşlik ve mutluluk getirmesini diliyorum dedi.

Yakut mesajında; "Feyiz ve bereketi barındıran mübarek gecelerimizden biri olan Miraç, bir yükseliştir, bütün kötü duygulardan ter temiz bir kulluğa, en yüce mertebeye terakkidir. Miraç'ın özünde her türlü kötülükten arınma, fedakarlık, özveri, paylaşma, sorumluluk, zamanın önemini kavrama ve insanlığa hayırlı hizmetlerde bulunma gibi önemli değerler vardır. Bu nedenle Miraç Kandili, ilahi rıza ve desteği kazanacak işler yapmamız, iç dünyamıza dönüp kendimizi sorgulamamız, kulluk bilincine ulaşarak dua ve niyazda bulunmamız ve nefis muhasebesi yapabilmemiz için güzel bir fırsattır." ifadelerini kullandı.

Yakut, mesajına şöyle devam etti: "Miraç Kandili, ilahi rıza ve desteği kazanacak işler yapmamız, iç dünyamıza dönüp kendimizi sorgulamamız, kulluk bilincine ulaşarak dua ve niyazda bulunmamız için güzel bir fırsattır. Bu mübarek gecede açılan ellerin ve yapılan duaların, memleketimizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine milletimizin huzuruna, bereketine vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyor, Tüm Nevşehirli hemşehrilerim ve tüm İslam Alemi'nin mübarek Miraç Kandili'ni kutluyorum" dedi.