Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen ve beraberindeki heyet önce Kızılay’ın kuruluş yıldönümü nedeniyle Valilik önündeki Atatürk anıtına çelenk koydu ve saygı duruşunda bulundu.
Ardından Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret eden heyet öncelikle Aktaş’a Nevşehir Valiliği görevindeki ilk gününde kendisine başarılar diledi.
Ziyarette konuşan Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, Kızılay Nevşehir Şube başkanlığının ramazan ayında yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı. Gülen, ramazan ayı nedeniyle ilimizdeki dar gelirli ve yardıma ihtiyaç duyan ailelere gıda paketi, fitre ve zekat yardımlarını ulaştırdıklarına dikkat çekerken, nüfusuna göre Türkiye genelinde kan bağışında Ülke birincisi olan Nevşehir’in kan bağışı konusundaki hassasiyetinin asla göz ardı edilmemesi gerektiğinin altını çizdi.
Kızılay Şube Başkanı ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ülkemizde ve dünya da en önemli yardımseverlik hareketi olan Kızılay’ın hep yanında olacakları mesajını verdi.