Kozaklı ilçesinde bulunan Fizik tedavi ve rehabilitasyon kür merkezinde yatak artırımı için planlama çalışmalarının son aşamaya getirildiği bildirildi. Ancak konuya ilişkin henüz somut bir gelişme yok.
 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, il dışından da çok büyük bir talebin bulunduğu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kür Merkezi'nde yatak artırımı için planlama çalışmalarının son aşamaya getirildiğini vurgulamıştı.

Ünlübay, “Kozaklı Fizik tedavi ve rehabilitasyon kür merkezinde yatak artırımına gideceğiz. Bu konuyla ilgili planlama çalışmalarımız sürüyor. Bazı odalarda mimari değişikliğe gitmek durumunda kalıyoruz. Çünkü orada odaların hepsi aynı boyutta değil. İki yatağı yan yana koyamıyorsunuz bazı odalarda. Çok ciddi bir talep artışı var. Merkezimizde 2-3 aya randevu vermek durumunda kalıyoruz. Çünkü Kozaklı bu konuda bir marka haline gelmiş durumda. İl dışından da çok büyük talep alıyoruz. En kısa zamanda bu konudaki planlamalarımızı tamamlayarak gerekli yatak artırımına gideceğiz” açıklamasında bulunmuştu.