Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda 08/04/2016 tarihinde kurum personellerine  yönelik kan bağışı kampanyası düzenlendi.
Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda 08/04/2016 tarihinde Nevşehir Cumhuriyet Başsacılığı İle Türk Kızılayı Nevşehir Şubesi iş birliği ile  kurum personeline  yönelik, daha önce de bir çok kez tekrarlandığı gibi,  kan bağışı kampanyası düzenlendi.
Kampanya  8 Nisan 2016 Cuma Günü Saat 09.00 da Doktor İbrahim ALTINTAŞ ve Türk Kızılayı Nevşehir Şubesi   Çalışanlarının  Nevşehir E Tipi Kapalı  Ceza İnfaz Kurumuna gelmeleri ve kurum nizamiyesinde gerekli hazırlıkların tamamlanması ile başladı. Kan bağışı  kampanyasına Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Kurum Müdürü Ali BAŞEKİN'in iştiraki ile Kurum Öğretmenleri, İnfaz Koruma Başmemurları ve  İnfaz Koruma Memurları ile kurumda çalışan  diğer personellerin yoğun ilgi gösterdikleri ve kan bağışında  bulundukları gözlemlendi.
Nevşehir E Tipi Kapalı  Ceza İnfaz Kurumunda düzenlenen kan bağışı kampanyası saat 15:30 civarında sona ererken, kampanyanın bitiminde Türk Kızılayı Nevşehir Şubesi  Doktoru  İbrahim ALTINTAŞ, düzenlenen  kampanyaya  karşı gösterdikleri ilgi ve duyarlılık nedeniyle kan bağışında bulunan Kurum Müdürü Ali BAŞEKİN ve diğer kurum çalışanlarına  teşşekürlerini belirtti.