Nevşehir Halk Sağlığı müdürlüğü önümüzdeki günlerde Afyon ilinde yapılacak olan Kaplıca turizmi çalıştayı hakkında bilgilendirmede bulundu.
Kaplıca turizminin önünü açmak, ülkemizdeki termal turizm potansiyelinin kullanımını teşvik etmek ve kaplıca tesislerimizi sağlık turizminde uluslararası platformda yarışacağımız nitelikte hizmet sunabilir düzeye getirmek amacıyla Sağlık Mensupları Dayanışma Toplum Sağlığı ve Çevreyi Koruma Derneği işbirliğinde 12-15 Aralık 2016 tarihinde Afyon İli’nde “Kaplıca Çalıştayı” düzenlenecek. 
Üniversiteler, kamu kurum ve kuruluşları, turizm sektörü, ilgili meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütleri ve kaplıca sektörünü bu çalışma için bir araya getirmeyi hedefleyen bu Çalıştay ile ilgili tüm ayrıntılara (www.kaplicasaglik.org.tr) adresinden ulaşılabilmekte ve katılmak isteyenlerin online kayıt yapmaları gerekmekte.
Bu kapsamda Kaplıca Çalıştayına katılmak isteyenlerin katılımcıların yukarıdaki internet adresinden online olarak kayıtlarını yapmaları her hangi bir olumsuzluk olması halinde ‘’Ayder Organizasyon 0549 801 00 72’’  den bilgi almaları hususunu,