Uzun zamandır merakla beklenen atama gerçekleşti. Nevşehir’de Genel Sekreter Ataması Gerçekleştirildi. Dr. Ertuğrul Ünkoç Genel Sekreter oldu.

 

Nevşehir’de uzun süredir kimin atanacağı merakla beklenen Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine sonunda atama gerçekleştirildi.

 

 

Sağlık Bakanlığı son yıllarda ortaya koyduğu Sağlıkta Dönüşüm Programı kapsamında, İl Sağlık Müdürlüklerinin yanına Bakanlığa bağlı tüm hastanelerin koordinesini sağlayan bir Genel Sekreterlik anlayışını uygulamaya koyarak her İle Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri atamasını geçekleştirmeyi sürdürüyor.

 

 

Sağlık Bakanlığından Edinilen bilgilere göre Nevşehir’e de Dr.Ertuğrul ÜNKOÇ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olarak atandı. Genel Sekreter Dr. Ertuğrul ÜNKOÇ’a İlimizde bulunan Dr.İ.Ş.Atasagun Nevşehir Devlet Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Ürgüp Devlet Hastanesi, Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi bağlı olacak.

 

 

Daha önce Yozgat’ta İl Sağlık Müdürlüğü yapıp bir süre sonra ataması Sağlık Bakanlığı’na yapılan ve Bakanlıkta Saha Koordinatörü olarak görevlendirilen Dr. Ertuğrul ÜNKOÇ’un önümüzdeki günlerde İlimize gelerek görevine başlaması bekleniyor.

 

 

Dr.Ertuğrul ÜNKOÇ Kimdir?

 

1967 yılında Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde doğdu. İlk, orta ve Lise öğrenimini Akdağmadeni'nde tamamladı. 1992 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Yozgat Sağlık Müdürü olarak görev yaparken, Sağlık Bakanlığına Saha Koordinatörü olarak atandı.

 

Evli ve 2 çocuk babası.