11. Otizmli çocuklar kampı Nevşehir merkeze bağlı Göreme beldesinde düzenleniyor.

Kapadokya Rotary Kulübü tarafından bu yıl 11.cisi düzenlenen Otizmli çocuklar yaz kampına Türkiye’nin değişik illerinden 30 otizmli çocuğun yanı sıra 43 ebeveyn olmak üzere toplam 73 kişi katılıyor.

Çeşitli sosyal ve kültürel içerikli faaliyetin gerçekleştirileceği ve 3 gün sürecek olan yaz kampına katılan otizmli çocukların Türkiye’de önemli bir farkındalığı paylaştıklarına dikkat çeken Kapadokya Rotary kulübü dönem başkanı İlknur Sönmez Karakaya, “Bu yıl Kapadokya’da 11.cisi düzenlediğimiz Otizmli çocuklar yaz kampımıza katılan çocuklarımıza ve ailelerine bölgemize bir kez daha hoş geldiniz diyoruz. Her yıl Temmuz ayının ikinci haftasında düzenlediğimiz bu kampı geleneksel hale getirmiş bulunuyoruz. Bu kampın uzun yıllar sürmesini temenni ediyoruz. 11 yıldan beri 1000 aileyi bölgemizde misafir ettik ve masum yüreklere dokunduk. Bizlere her yıl destek veren Kapadokya Üniversitesine de teşekkür ederim” dedi.

Yaz kampının açılış programında ayrıca bu etkinliğe destek veren iş adamlarına da teşekkür plaketleri verildi.

Etkinliğin açılış programına Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, PÜİS Bölge Başkanı, İş Adamı Musa Ertaş’ta katıldı.