Birleşik Kamu İş Konfederasyonuna bağlı ve sağlık iş kolunda faaliyet gösteren Genel Sağlık-İş Sendikası Nevşehir İl Temsilcisi Sadık Doğrul, FİB Haber.Com İnternet gazetemizi ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette sağlık çalışanları ile ilgili sohbet edildi. Günlerinin çoğunu sağlık çalışanları ile geçirdiklerini ifade eden Genel Sağlık-İş Sendikası Nevşehir İl Temsilcisi Sadık Doğrul sözlerine şöyle devam etti: “
Sendikamız Emperyalist merkezlerce dayatılan, sağlığı piyasalaştıran politikalara karşıdır, sınıf ve kitle sendikacılığı temelinde, Atatürk’ün başlattığı ulusal, kamucu ve halkçı sağlık politikalarını ve Tam bağımsız Türkiye’yi savunur.  

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının, sendika üyelerinin ve tüm çalışanların, sağlık hizmetlerinden ücretsiz, eşit ve adaletli bir biçimde yararlanabilmeleri için oluşturulacak her türlü sağlık politikasına doğrudan müdahale edebilmeyi, görüş bildirmeyi, alternatif kamucu sağlık politikaları üretmek amacıyla proje üretmeyi ve çalışmalar yapmayı, bu maksatla idari ve hukuki zeminde girişimde bulunmayı amaçlar.     Sonuç olarak Tüm sağlık çalışanlarının her türlü haklarını Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün İlke ve İnkılaplarından ve Türkiye Cumhuriyetinin kurucu değerlerinden taviz vermeden sendika olarak mücadelemizi sürdüreceğiz. Tüm yurttaşlarımıza saygılarımı sunar daha sağlıklı bir hayat temenni ederim." dedi


15 Temmuz hain darbe girişimiyle varlığını ve değerini daha iyi özümsediğimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü 365 gün boyunca unutturmamak için elimizden gelen herşeyi yapacağız diyen Doğrul, ziyarette görevim süresi içerisinde hem sağlık hizmetlerinin daha sağlıklı yürümesi hemde çalışanlarını haklarını daha sağlıklı almaları için gayret göstereceklerini söyledi.

Yaptıkları Sendikal çalışmalarda kendilerine verdikleri desteklerden dolayı
Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com'a teşekkür eden Sadık Doğrul, "Son olarak bugün İzmir'de meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınıyorum. Bu hain saldırı sonrası acımız çok büyük Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, Ailelerine Sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu hain saldırılar bizi asla yıldırmayacak toplum olarak birbirimize daha çok bağlanacağız. Ve Biz bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Birlikte kurduğumuz bu ülkeyi inşallah hep birlikte güzel yarınlara taşıyacağız." dedi. 

FİB Haber.Com Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile gazetemizin Genel Koordünatörü İbrahim Uysal da gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı memnun olduklarını dile getirerek Sadık Doğrul’a teşekkür ettiler.

Ziyaret, Genel Sağlık -İş Sendikasına ait hediyelerin takdimi ve günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu...