Spor anında besinlerin enerjiye dönüşmesi oldukça önemli bir görevi ifa etmektedir. Çünkü yapılacak olan sportif faaliyetin verimini daha da artıracak, bu sebeple de hedefe daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşmanızı sağlayacaktır.



Vücudun önemli ihtiyaçlarından birisi Biotin’dir. Biotin kısaca bahsetmek gerekirse suda çözünen bir B vitaminidir. Besinlerin vücut üzerinde enerjiye dönüşmesini sağlayan Biotin, yağ, karbonhidrat ve protein metabolizmasında görev alır. Aynı zaman da saç ve tırnak bakımı içinde gerekli olan Biotin, uzun süre alkol tüketen kişilerde rastlanabilir. Spor yaparken bazı unsurlara dikkat etmek son derece önemli olacaktır. Enerji ihtiyacını karşılayabilmek, spor için en ideal imkanların başında kendine yer bulacaktır. spor anında ihtiyacınız olan enerjinin ortaya çıkmasını sağlayacağı gibi vereceği pek çok fayda ile de dikkatleri üzerine çekecektir.

SAÇ DÖKÜLMELERİNİ ÖNLER

Spor sonrasında vücudun eksiklik hissettiği bazı vitamin ve mineraller antrenman sonrasında istenmeyen durumları ortaya çıkarır. Bunlardan birisi de saç dökülmeleridir. Biotinin diğer isimleri B7 yada Vitamin H olarak bilinmektedir. B7 vitamini saç ve tırnak sağlığı için gerekli olup, eksikliği halinde saçta kalite kaybına neden olmaktadır.

CANLI KALMANIZI SAĞLAR

Biotin’in en önemli özelliği enerji vermesidir. Bu sebeple canlı kalmanızı sağlayacaktır. Hem spor anında hem de spor sonrasında ihtiyacınız olan enerji Solgar Biotin ile ortaya çıkacak ve isteklerini karşılamaya yetecektir.

TIRNAKLARINIZI KORUR

Solgar Biotin, tırnak sağlığı için de son derece önemlidir. Kullanım alanı yalnızca saçlar olmayıp beyaz lekeler, kırılma ve soyulma gibi tırnak sorunlarını da çözmeye yardımcı olacaktır. Saç ve tırnaklar aynı madde olan (Keratinden) meydana gelmektedir. İkisi arasındaki tek fark saça rengini veren melamin kısmında ayrışmaktadır. Melamin pigmenti ile saçlar canlanır ve korunur. Bu hücrelerin ölmesiyle de saçlarda beyazlıklar ortaya çıkar. Psikolojik olarak da sizi rahatlatacak bir ürün konumunda ki Solgar Biotin, saçlarınızın canlı kalmasını sağlayarak harika görünmenize olanak tanır.

YAN ETKİLERİ

Biotin türü vitaminlerin genel anlamda herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. Çünkü B7 vitamini fazlalığı herhangi bir soruna neden olmayıp, vücut tarafından dışarı atılmaktadır.

SPOR ANINDA KULLANIMI

Solgar Biotin’i spor ile kullanabilirsiniz. Besinlerin enerjiye çevrilmesine katkı sağlayacak olan bu ürün, fazladan spor yapmanızı ve hedeflerinize kolay yoldan ulaşmanızı sağlayacaktır. Özellikle gibi ağır tempolu spor yapanların en çok ihtiyaç duydukları olgu enerji olduğundan bu ürün son derece faydalı ve kolay yoldan hedefe ulaşmanızı sağlayacaktır. Spor anında ihtiyacınız olan enerjiyi verimli kullanmak ve dilediğiniz oranda imkanlardan faydalanmak isterseniz Solgar Biotin iyi bir tercih olacaktır.

TEMİN EDİLMESİ

Solgar Biotin’i Fitbull aracılığıyla temin edebilirsiniz. Üreticiden en güncel ürünleri kolaylıkla bulabileceğiniz gibi uygun ödeme koşullarından da yararlanarak hem kendinizi hem cebinizi düşünebilirsiniz. Solgar ürünlerini Fitbull’dan alın, kazançlı çıkın.