2020 Haziran ayıyla birlikte kapılarını misafirlerine yeniden açan Nevşehir'in şifa kapısı Kozaklı ilçesindeki termal oteller “Güvenli Otel” sertifikalarını almaya başladı.

Kozaklı Termal Tesisleri Birliği (KOZTEB) ile yetkili denetim firmaları arasında yapılan protokollerin ardından Kozaklı’da güvenli otel sertifikası alan işletme sayısı her geçen artıyor.

Yapılan sertifika başvuruları sonrası gerçekleşen denetimleri başarıyla geride bırakan termal oteller, misafirlerine gönül rahatlığı ile hizmet sunabilmenin mutluluğunu yaşıyor.

Pandemi dönemi sonrasından yeniden bir toparlanma ve güven verme sürecine giren işletmeler, gurbetçi vatandaşlarımızın da yurda dönmesiyle birlikte günden güne artan ilgiden memnuniyet duyuyor.

Aynı memnuniyeti misafirlerine de yaşatmak isteyen otel sahipleri, Kurban Bayramı dönemi için özel hazırlıklar içerisinde. En hassas olunan başlık ise “temizlik, maske ve mesafe” olarak özetlenen sağlık konusu. Bunun en büyük ispatı da bölgede her geçen gün artan “Güvenli Otel” sertifikalı işletme sayısı.

Tatil konusunda;

“Seyahat ediniz, sıhhat bulunuz.”

“Tebdil-i mekânda ferahlık vardır.”

gibi tavsiyeleri kendine rehber edinen vatandaşlarımız, huzuru, rahatlığı, kendine vakit ayırmanın keyfini ve Güvenli Otel uygulamalarını Kozaklı’da bizzat tecrübe etme konusunda geç kalmamalı.

Şifalı kaplıca suları, havuzları, hamamları, saunaları, buhar odaları, birbirinden farklı masaj uygulamaları, çeşitli konfor özelliklerine sahip odaları, lezzetli yemekleri ve üst düzeydeki Covid-19 tedbirleri ile termal bir tatil fırsatı misafirlerini bekliyor.

Kozaklı'nın ilk ve tek Güvenli Turizm Sertifikalı tesisinde Sağlık ve Huzur Sizi bekliyor..