Türk Sağlık Sen Nevşehir Şubesi, yeni hizmete açılan H.Rabia Boyacı Aile Sağlığı Merkezini ziyaret etti.
Şube Başkanı Turgay Çetin ve Şube Başkan Yardımcısı Mahir Gölbaşı tarafından gerçekleştirilen ziyarette, aile hekimlerinin cumartesi nöbetleri ve sendikamızın çalışmaları hakkında bilgiler verildi.
Ceza ihtar puanlarında yapılan düzenleme ile ilgili olarak "Aile Hekimliği Ödeme ve Sözleşme Yönetmeliğinde Değişiklik yapılarak cumartesi nöbetine gidilmediği için verilen ceza ihtar puanlarının sözleşme fesih puanı hesaplamasında geçersiz sayılması ile ilgili düzenleme yapıldığı ve düzenlemeye göre Cumartesi nöbetine gitmediği için ceza ihtar puanı alan Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı çalışanlarının aldıkları bu cezalar sözleşme fesih puanı hesaplamasında yok hükmünde olacaktır" bilgisi aile hekimlerimiz ile paylaşıldı.
Ziyarette aile hekimleri ve aile sağlığı elemanlarına çikolata ikram edilerek yeni binalarının hayırlı olması temennisinde bulunuldu.
Çetin, Aile Sağlığı Merkezini yaptırarak sağlık hizmetlerinde kullanılması için bağışlayan hayırsevere sendika olarak teşekkür ettiklerini dile getirdi.