Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası ile Özel Versa Hastanesi arasında ikili işbirliği protokolü imzalandı. Protokol ile, Ürgüp TSO personeli ve üyeleri Özel Versa Hastanesinden indirimli hizmetlerinden faydalanabilecek.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Ürgüp TSO Başkanı Ahmet Aydın,“Protokol anlaşması çerçevesinde Özel  Versa Hastanesi indiriminden faydalanmak isteyen Oda üyelerimizin Odamıza ait kimlik kartlarını ibraz etmeleri gerekmektedir. Bu nedenle Oda kimlik kartı olmayan üyelerimizin Odamıza elektronik ortamda fotoğrafları ile gelerek Oda kimlik kartlarını almaları gerekmektedir. Yapılan anlaşmanın Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası üyelerimize ve Versa Hastanesine hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Protokole Versa Hastanesi adına imza atan Hastane Müdürü Deniz Kantarcı ise, "Ürgüp TSO ile böyle bir anlaşma yapmak bizim için mutluluk vericidir. Ürgüp TSO üyelerine en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olacağız. Kurumumuzu tercih eden başta Ürgüp TSO Başkanı Ahmet Aydın, Meclis Başkanı Kemal Öğütlü ve değerli üyelerine teşekkür ederiz. Hayırlı olsun." dedi.