AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Sayın Salih Açıkgöz le birlikte BBP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Sağlamkardeş te FİB Haber Merkezimizi ziyaret ederek 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler gününü kutladılar.

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Sayın Salih Açıkgöz yaptığı açıklamasında  “Düşünce ve anlatım özgürlüğünün etkili araçlarından olan basın; haber verme, denetim ve eleştiri yapma, özgün tartışma ortamı yaratarak toplumsal bilinci güçlendirme, kurumlarla bireyler arasında bilgi akışını sağlayarak kamuoyunu bilgilendirme ve oluşturma yönleriyle çoğulcu ve katılımcı demokrasinin vazgeçilmez bir öğesidir. İlimiz Nevşehir'de görev yapan basın mensuplarımız, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile mesleklerinin tüm imkânlarını, yaşanan her türlü gelişmelerden vatandaşlarımızın anında haberdar olması için kullanarak, ilimizin daha da gelişip güzelleşmesine yönelik çalışmalarımızda daima yanımızda olmuşlardır. Bu vesile ile siz FİB Haber.Com çalışanları ile tüm gazetecilerimizin, “Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutlar, sağlık ve başarılar dileriz” dedi.

 “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutlamak üzere gazetemize ziyarete geldiklerini dile getiren BBP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Sağlamkardeş de, “Kamuoyunu aydınlatmak için her ortamda, her koşulda, sorumluluk duygusu içinde görevlerini yerine getiren basın mensuplarımızı takdir etmemek mümkün değildir.Öncelikle Nevşehir Gündemin Adresi www.fibhaber.com olmak üzere bütün şehrimiz gazetecilerinin Tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, başarılar diliyoruz.” diye konuştu.