NEVŞEHİR(MHA) 7 Haziran Milletvekilliği seçimlerine bir ay kaldı. Partiler ve adayları dört koldan seçim çalışmalarını sürdürüyor. Nevşehir Kamuoyunda en çok sorulan soruların başında MHP Milletvekili çıkarabilir mi, çıkarırsa bunun sayısı 2 olur mu?.

En son 1999 Seçimlerinde İsmail Çevik ve Mükremin Taşkın’ı Milliyetçi Hareket Partisinden Meclise göndermeyi başaran ve 3 dönemdir milletvekili çıkaramayan Milliyetçi Hareket Partisinin bu başarıyı yeniden kazanması Partililerin en büyük umudu. Kimilerine göre seçimlere bir ay kala 1 kesin, ancak ikinci Vekilin çıkarılması da muhtemel dahilinde.

Milliyetçi Hareket Partililerin hesapları bir yana Milliyetçi Hareketin Nevşehir’den milletvekili çıkarabilmesi konusunda bu fotoğraftaki 4 isme büyük görev düşüyor. Bugünlerde ilçe gezilerini tamamlayıp il merkezindeki ziyaretlere ağırlık veren MHP Nevşehir Milletvekili adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel ve Mustafa Uğur’un yanında il başkanı Göksel Taşçı ve diğer teşkilat yönetici ve mensuplarının göstereceği performans MHP’nin 2015 seçimlerindeki karnesini ortaya çıkaracak.

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili adayları ve il başkanı Göksel Taşçı, 8 Haziran 2015 günü Milliyetçi Hareketin Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de yüzünün güleceğinden emin ifadeler sundu. Adaylardan Sait Yüksel, Kozaklı tarafından Milliyetçi Harekete çok ciddi bir oy geleceğinden emin konuşurken, Mehmet Varol kendisinden oldukça emin konuştu.