6. AK Parti Olağan Büyük Kongresinde, 'Tek Hedef Tek Millet' Nevşehir tam kadro.

AK Parti'nin 6. Olağan Kongresi Ankara Spor Salonu'nda başladı. Partililer salonda yerlerini alırken, Nevşehir'den de çok sayıda partili kongreye katıldı.

Kongre dolayısıyla binlerce partili, sabahın erken saatlerinden itibaren Ankara Spor Salonu önünde toplandı. İl dışından gelen ve aralarında Nevşehir'den giden heyetin de bulunduğu gruplar için şehrin girişinde kontrol noktaları oluşturuldu. Buradan otobüslerle gelen gruplar sloganlarla salona yürüdü ve güvenlik önlemleri altında salona alındı.

Nevşehir'den Milletvekilleri, AK Parti il ve ilçe yönetimi, Kadın Kolları, AK Parti il ve ilçe gençlik kolları, belediye başkanları katılım sağladı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, salondan bir paylaşım yaparak "Nevşehir Heyeti olarak AK Demokrasi Şölenine Hazırız. Güçlü hükümet, güçlü yerel yönetimler, güçlü meclis ve Güçlü Türkiye için Ak Parti 6. Olağan Büyük Kongresindeyiz. Genel Başkanımız, Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştireceğimiz 6. Olağan Büyük Kongremiz için AK Sevdalılar bir arada " dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe; "Partimizin 6. Olağan Kongresi için Ankara Spor Salonunda yerimizi aldık. Devlet Başkanımız Dünya Lideri Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’a ve tüm yol arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.‬‪#MilletBirHedefBir ‬" dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen'de; "Nevşehir’in Ak Kadroları olarak Ankara’da biriz ve beraberiz. Büyük Kongremizde, Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bekliyoruz. "dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar; "Ak Parti 6.Olağan Kongresi için Ankara Spor salonunda yerimizi aldık. Rabbim çıktığımız bu Dava yolunda Liderimiz, Genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve tüm Ak davalı yol arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.   #BüyükHedeflereBüyükLiderlerleUlaşılır" dedi.

Büyük kongrede AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Eski Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz doğal delege olarak oy kullanacak.