AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Abdurrahim Çöloğlu Nevşehir İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanı Başkanı Ahmet Avlanmaz'ı ziyaret etti.

 İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanı Başkanı Ahmet Avlanmaz ile sohbet eden Çöloğlu, İlim Yayma Cemiyeti’nin milletin milli ruh köküne bağlı insanları yetiştirme gayesinde olduğunu belirterek, "Bu okuldan yetişen yavrularımız, hangi branşta yetişirse yetişsinler, gerek imam hatipten sonra din ilmi tahsiline devam etsinler, gerek çeşitli fen fakültelerine, sosyal fakültelere girerek tahsillerini ikmal etsinler, muhakkak ki gece gündüz bulundukları alanda hizmet etmek için birbirleriyle yarışacaklardır" dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şubesi Başkanı Ahmet Avlanmaz ise, Türkiye’nin her bölgesinde İlim Yayma Cemiyeti’nin olumlu işler yaptığını ifade ederek, ilimiz Nevşehir'de, hem Türkiye’nin hem de Nevşehir'in menfaatine yönelik çalışmaların yapılacağını söyledi.

2023 VİZYONUNDA BİZİMDE TUZUMUZ OLSUN DEDİK

Siyasette tecrübe ve birikimlerinin olduğunu vurgulayan Çöloğlu, Ülkemiz ve şehrimizin 2023 Vizyonunda bizimde bir katkımız olsun diye bu yola çıktık. Aday oluruz olmayız seçiliriz ya da seçilmeyiz bunların hiçbiri önemli değil önemli olan sizin taktirinizi kazanmamız, bugün aday adayı olarak buradayız yarın inşallah aday olarak tekrar geliriz.Dua ve desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şubesi Başkanı Ahmet Avlanmaz da,7 Haziran Genel seçimleri öncesi aday adaylık sürecinde çıktığınız bu yolda size başarılar diliyorum.Allah yar ve yardımcınız olsun.