NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, seçim çalışmalarında AK Partiye geri dönüş ve artan bir teveccüh gördüklerine dikkat çekti.

Seçim çalışmalarının şu ana kadar oldukça güzel ve olumlu geçtiğine değinen Açıkgöz, 1 Kasım erken seçimlerinden Millet ve Vatan adına güzel bir sonucun çıkacağına inandıklarını dile getirdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, “Öncelikle 1 Kasım erken seçimlerinin Vatanımıza, Milletimize ve Ümmeti Aleme hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Sahada gördüğümüz intiba gayet güzel. 7 Haziran’daki sessizlik inşallah bozulmuş durumda. Partimize bir teveccüh ve geri dönüşü görüyoruz. Bu seçimin 7 Haziran’dan daha farklı olacağını düşünüyorum. Daha güzel sonuçların ortaya çıkacağına inanıyorum” dedi.

Kapadokya FM' de Gazeteci Ali Çamur'un Canlı yayın konuğu olan AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz önemli konları dile getirdi.

İşte Açıkgöz'ün Kapadokya FM deki konuşmalarından satır başları...

Sen Ben Yok TÜRKİYE VAR ...

"Terör, tüm dünyanın baş belasıdır.

Milletimiz hep birlikte terörü bitirecektir. Silahlarını betona gömene kadar operasyonlarımız emniyet güçlerimizce kararlılıkla ve güçlü bir şekilde devam edecektir."

"1 Kasım seçimlerinin şehrimize, ülkemize ve ümmet-i Muhammed' e hayırlar getirmesini temenni ediyorum."

"AK PARTİ sorumluluktan kaçmayan tek partidir. 

AK PARTİ, gücünü milletten alan, milletin partisidir!"

"Milletimiz; İstikrara, güvene ve ekonomik kalkınmaya AK PARTİ iktidarı zamanında alışmıştır."

"Nevşehir 3-0' a inanmış ve kararlı.

1 Kasım seçimleri; istikrarın ve güvenin seçimidir."


Detaylar daha sonra www.fibhaber.com da olacak...