TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Allah'ın izniyle AK Parti olarak hem Nevşehir'imizde hem de ülkemizde 31 Mart'ta yeni bir destan daha yazacağız." dedi.

TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, seçim çalışması kapsamında gittiği Kozaklı ilçesi dönüşünde Avanos'un Özkonak Beldesini ziyaret etti.‬

Burada açıklamalarda bulunan Açıkgöz; ‪“31 Mart seçimleri sadece muhtar, meclis üyesi, belediye başkanı seçimi değildir. Güçlü Türkiye yolumuzu tayin etme, gücümüze güç, hızımıza hız katma seçimidir. Milletimizin mutlu, güçlü yarınları seçimidir.”dedi.

Türkiye üzerine oynanan oyunlara dikkat çeken Açıkgöz, “31 Mart seçimleri sadece belediye başkanları seçimi değildir. Güçlü Türkiye’nin beka seçimidir. Milletimizin lideri Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Gönül Belediyeciliği için vatandaşlarımıza tek tek ulaşacağız, gönüllerde yer edineceğiz. Önce Millet Önce Memleket ‬diyerek yine milletimiz kazanacak, AK Parti kazanacak.” dedi.