7 Haziran Genel seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz seçimlere dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gittiği her yerde büyük sevgi ve ilgiyle karşılanan AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, Başına geçirdiği fesle poz verip Biz tüm Halkımızın inancına milli değerlerine Bayrağımıza, Vatanına ülkemizin bölünmez bütünlüğüne ve tüm değerlerine sahip çıkan Halkımızla beraber yürüyen bir partinin mensuplarıyız diyerek Şuan tek Milli Hareket AK Parti'dir dedi ve ekledi: " 7 Haziran'da Osmanlı tokadı geliyor.." dedi.

"ŞU AN TEK MİLLİ HAREKET AK PARTİ"

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz,7 Haziran seçimi her seçim gibi çok önemli çünkü Gordion düğümünü sandıkta yine halk çözecek ve yerinden oynamış taşları yerli yerine oturtacak. HDP tabanının hilafına eski Türkiye'yi ihya etme işine soyundu. CHP format yedi, ulusalcı kalsalar hiç olmazsa bir nebze milli duygularını kullanma imkanları olurdu. Şimdi cemaatin ve üst aklın kontrolünde ülkenin tam bağımsızlığını engellemek üzere operasyona dahil oldular. BBP ve Saadet, merhum Erbakan ve Yazıcıoğlu'nun çizgisinden saptılar. Şu anda tek milli, bu halkı düşünen parti, hareket AK Parti. AK Parti kendi seçmenleri için değil sadece, tüm CHP, MHP, HDP ve diğer partilere oy verenlerin çocuklarının tam bağımsız ve müreffeh Türkiye'de yaşaması için hizmet veriyor. İlk halk anayasasında tesis edeceğimiz halk başkanlığı sistemi ile bu adımlar kalıcı olacak ve sistemleşecek. Dünya Yeni Türkiye ile el sıkışmak ve onu artık kabullenmek zorunda kalacaklar. Bu olmadan her zaman operasyona açık olacağız.


"HEPSİNE BİR OSMANLI TOKADI GELİYOR"

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, Paralel örgütün seçime yönelik manipülasyonları ve saldırısı için çok önemli açıklamalarda bulundu.

Açıkgöz açıklamasında, Paralel örgüt seçimlerden ümitlerini kestikleri için sandığa şaibe karıştırma planları yapıyorlar. Gürsel Tekin'e dosyalar gidiyor ve o da dosyaları bile yanlış okuyarak Türkiye'nin Suriye'ye gireceğini açıklıyor. Tam bir çürüme içindeler, pespaye haldeler. Ülkenin ayağa kalkmaması için üst aklın kontrolünde işgal kuvvetleri ile omuz omuza halka karşı savaş veriyorlar. Paralel yapı belli ki 35 yıllık bir çalışmanın ürünü. Din kamuflajında devlete, sivil topluma sızmışlar. Ülkeyi bir yüzyıl daha yönetmek adına bir proje bu. Şimdi hepsi aynı yerde toplandı ve halka karşı savaş veriyorlar. Onlar için sağlam bir Osmanlı tokadı sandıkta hazırlanıyor. Belki şok etkisi yapar ve iyileşirler.