AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, 19. yaşını kutlayan AK Parti’nin, büyük ve güçlü Türkiye hedefine ulaşmak için ilk günkü heyecanla yoluna devam ettiğini belirtti.

AK Parti'nin 19. kuruluş yıldönümünde bir mesaj yayınlayan Nevşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti'yi var eden ve yaşatan ruhun İstanbul'un fethinden Çanakkale Zaferi'ne, İstiklal Harbi'nden 15 Temmuz'a kadar bu milletin gurur vesilesi tüm dönemlerinin genini oluşturan ruh olduğunu söyledi.

Nice AK Yıllara...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz açıklamasında; "19 yıl önce; 14 Ağustos 2001'de Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti'nin kuruluşu aziz milletimize ve tüm dünyaya ilan edildi. Ve 19 yıldır olduğu gibi bundan böyle de milletimizle birlikte bu kutlu yürüyüşe 'Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' ilkeleriyle 2023 hedeflerimize doğru azim, gayret ve kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz" dedi.

Milletvekili Açıkgöz açıklamasının sonunda, “Vatandaşlarımıza hizmeti her şeyin üstünde gören AK Parti anlayışının yer aldığı daha nice AK yıllara, AK icraatlar ile ulaşmak dileğiyle partimizin 19. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum” ifadelerini kullandı.