AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şaban Topuz, Avanos çarşı merkezindeki esnafları ziyaret ederek Projelerini anlattı.

Ziyarette, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şaban Topuz’a Belediye Meclis Üyesi Adayları, İl Genel Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda partili de eşlik etti.

AK Parti Avanos Belediye Başkan adayı Şaban Topuz yaptığı açıklamasında; "Bugün Nevşehir Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz Meclis Üyelerimiz, Ana Kademe Kadın ve Gençlik Kollarımız ile çarşı merkezindeki esnaflarımızı ziyaret ettik" dedi. 

Avanos AK Belediyeciliği özlemiş...

Başkan adayı Şaban Topuz; "Avanos Çarşı Merkezimizdeki Esnaflarımızı Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz ve Ak Kadromuzla Ziyaret Ettik. Vekillerimiz ve Hükümetimiz Şaban Topuz Başkanımızın Yanında. Avanos AK Belediyeciliği Gönül Belediyeciliğini Özlemiş. Avanos'ta ortak düşünce; "Hükümet Destekli Yerel Yönetim". Çarşı esnafımızında da ortak kararı tevazu samimiyet güleryüz ile Gönül Belediyeciliği Güçlü Kadromuz İle Hiç Bir Siyasi Partiyi Ve Görüşü Ötekileştirmeden Tüm Avanos'un Başkanı Olmak İçin Göreve Talibiz." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de yaptığı açıklamasında; "Avanos ziyaretimiz kapı kapı devam ediyor.‬ ‪”Sosyal belediyecilik anlayışımızla kadınlarımızın, yaşlılarımızın sosyal yaşam alanları için planlamalarımız hazır. Üreten, sosyalleşen ve mutlu toplum için AK kadrolar 31 Mart’ta göreve hazır.” 

“Ben gelmedim kavga için,‬
‪Benim işim sevi için...‬
‪Dostun evi gönüllerdir,‬
‪Gönüller yapmaya geldim...”‬
‪(Yunus Emre)‬

31 Mart seçimlerinin Türkiye Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olduğunu söyleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz; "Avanos’umuzu sokak sokak ziyaret ediyor, Gönül Belediyeciliği için gönüllere hitap ediyoruz. Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet. Memleket İşi Gönül İşi ..." dedi.

 Açıkgöz, amaçlarının Ülkemize, Nevşehir'e, ilçelerine ve tüm beldeleriyle beraber il geneline hizmet etmek olduğunu belirterek, 31 Mart’tan sonra bu hizmetler artarak devam edecek diye konuştu.