AK Parti Nevşehir Milletvekili 27. Dönem adayı Mustafa Açıkgöz, bugün teravih namazı sonrası Çardak köyünde hemşehrileriyle buluştu.
Açıkgöz konuşmasında;  24 Haziran seçimlerinin önemine ve şer ittifakının milletimizin ve ülkemizin üzerinde oynanan oyunlara dikkat çekti.
Seçim öncesi ekonomi üzerinden bizleri yıkmaya çalışıyorlar diyen Açıkgöz sözlerini şöyle sürdürdü: Gece yarısı bankalar kapalı, resmi daireler kapalı olmasına rağmen dolar kuru yükseliyor... Sizler inanıyormusunuz ekonomimiz gece yarısı kötüye gidiyor. Bu dalgalanmalar dış güçler tarafından ülkemizin ekonomisinin büyümesini İstemeyen Bazı şer odaklar tarafından gerçekleşiyor. Bizler kesinlikle bu oyunlara gelmeyeceğiz. Daha önce Gezi Parkında,15 Temmuz'da nasıl dimdik durduysak şimdide öyle kararlı ve dimdik duracağız. İnşallah 24 Haziran Seçimlerinden Sonra Başta Cumhurbaşkanımız ve AK parti Olarak ilk işimiz "Ekonomi" olacak Dedi.

" Vakit Çardak Vakti "

Açıkgöz, Ben parti ayrımı yapmadan bu kardeşiniz için, birlik ve beraberliğimiz için, Türkiye’nin daha güçlü olması için hepinizin, hep beraber partimizden yani AK Parti’den yana oy kullanmanızı canı gönülden istiyorum. Hepinizin gözünde bu ışık var ve ben bu güçle beraber tüm Nevşehirlilere ve Çardaklı hemşehrilerime layık olmaya çalışacağım. Hepinizi muhabbetle selamlıyorum” ifadesine yer verdi.

Çardak köyünde hemşehrileri Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e 24 Haziran seçimlerinde kararlarının "Devam" olduğunun sözünü verdiler.