AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir merkez ilçeye bağlı Çat beldesinde başarılı olan öğrencilere bisiklet dağıttı.

Çat kasabasında bulunan Okulların bahçesinde yapılan bisiklet dağıtım törenine AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'le birlikte, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru katılarak öğrencilere bisiklet takdim ettiler.

​AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir merkez ilçeye bağlı Çat Beldemizde öğrenim gören başarılı öğrencilerimize Çat Belediye Başkanımız Kamil Duru, Rektörümüz Mazhar Bağlı, Nevşehir Milli Eğitim Müdürümüz Murat Demir ile bisiklet hediye ettik. “Başarı gençlerimizden, takdir bizden.” dedi.

Çocuklarla sohbet de eden Milletvekili Açıkgöz: “Sizler bizlerin ve ülkenin geleceğisiniz. Öncelikle sizlere iyi bir eğitim dönemi diliyorum. Sizleri güzel bir gelecek bekliyor. Bu yılları iyi değerlendirin. Bol bol kitap okuyun. Sizler için küçük bir hediye hazırladık. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Sizden bir şey rica ediyorum. Lütfen sizlere hediye edilen bisikletinizi trafik kurallarına uyarak kullanın” dedi.

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru'da " Proğrama katılan​
 AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'e teşekkür ederek, İnşallah bu öğrencilerimiz bisikletlerini güzel günlerde kullanır. Eğitim, ülkemiz için olduğu gibi ilimiz ve beldemiz için de çok önemlidir. Öğrencilerimizi, başarılı öğrencilerimizi mutlaka ve mutlaka desteklememiz gerekiyor. Onlar bizim geleceğimiz." diye konuştu.