Adalet ve Kalkınma Partisi Kozaklı İlçe Teşkilatında bayramlaşma töreni düzenledi.

AK Parti Kozaklı İlçe Teşkilatında düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı  Mustafa Açıkgöz,  27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Yücel Menekşe ve Emre Çalışkan’ın yanı sıra AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Akif Kabukçuoğlu, AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, teşkilat yönetimi ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Kozaklı da vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Bayramlaşma Töreninde Birlik ve Beraberlik mesajları verildi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı  Mustafa Açıkgöz: "Kozaklı’mızda teşkilatımızla, hemşerilerimizle bayramlaşıyoruz. “Kozaklı; milletini, bayrağını, vatanını, devletini sever. Cumhur İttifakına, milletin adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’a ve milletimizin partisi AK Parti’ye 24 Haziran’da da destek olacağınıza inancımız tamdır.” dedi.

Açıkgöz burada yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

Türkiye'nin hızla yükselişinden rahatsızlık duyanların son kozlarını oynadıklarını belirten Açıkgöz, şöyle konuştu:

"Tek dertleri var o da 'Recep Tayyip Erdoğan gitsin' diyorlar. HDP ile kolkola yürüyüşünü sürdürenler PKK ya terör örgütü diyemiyorlar. Bizim için dış güçlerin ne dediği değil, milletimizin ne dediği önemlidir. Ülkemizin geleceği ve istikrarı açısından Sayın Cumhurbaşkanımız ile yola devam edeceğiz. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diliyor, Ramazan Bayramı'nızı tebrik ediyorum." dedi.