Nevşehir'de seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşların yakın ilgi gösterdiği Mustafa Açıkgöz, "Nevşehirli hemşehrilerimin desteği, çıktığımız bu kutlu yolda şevkimizi daha da artırıyor. Nevşehir, Cumhur İttifakına ve Adalet ve Kalkınma Partisi'ne her zaman olduğu gibi yine güçlü bir destek verecek, buna inanıyorum" dedi.

"DESTEK VE DUALARINI ALDIK"

Seçim çalışmalarında Göremeli vatandaşlarla kucaklaşan AK Parti'li Açıkgöz, ziyaretiyle ilgili, "Bu toprağın bir evladı olarak Nevşehirli hemşehrilerimizin yakın ilgisi, misafirperverliği, teveccühü bizleri onurlandırdı. Destek ve dualarından dolayı şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kulandı.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası Nevşehir'de hergün tekerlekli sandalyesi ile Diriliş meydanına gelerek demokrasi nöbeti tutan Göremeli yaşlı dede ile karşılaşan Açıkgöz hemen elini öperek teşekkür etti.

Açıkgöz: "Koca Çınar, “Recep Tayyip ERDOĞAN ümmetin umudu, kahraman milletimizin lideridir. Dualarımız, desteklerimiz milletin adayınadır. Ay yıldızlı şanlı bayrağımızı göklerde güçlü dalgalandırmak için Recep Tayyip Erdoğan ile yola devam.” diyor. ‬Ve Görüyorum ki Nevşehirli hemşerilerimizin kararı 3-0’ın devamı Durmak Yok Yola devam ...Vakit Türkiye Vakti" dedi.