AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarındaMalatya'da düzenlenen toplu açılış törenine katıldı.

Programa, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan da eşlik etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın teşrifleriyle, Malatya Toplu Açılış Töreni'ne katıldık. ‬‪“Hizmete giren 109 eserin Malatya’ya ve Türkiye’mize hayırlı olmasını diliyorum. AK davada, millete hizmet yolunda ‘Türkiye Sevdası’ ile çalışmaya devam “ dedi.

Milletvekili Açıkgöz, dönüşte Tarihi ipek yolunun üzerinde bir ilim ve kültür şehri olan Malatya'nın Darende ilçesini ziyaret ederek Somuncu baba türbesini ziyaret etti.

Açıkgöz: "Anadolu’daki Manevi Büyüklerimizden Darende‘de bulunan Şeyh Hamid-i Veli Somuncu Baba’nın Türbesini ve Külliyesini de ziyaret ettik.‬ ‪Anadolu’yu vatan kılan şanlı büyüklerimize, kahraman şehitlerimize selam olsun. Rabb’im İslam’ın sancaktarı Türkiye’yi her daim muzaffer eylesin" dedi.