Nevşehir çarşı merkezinde Meteris esnaflarını gezen Açıkgöz, yoldan geçen vatandaşlarla da sohbet etti. Esnaf ve vatandaşlara 24 Haziran seçimlerinin Nevşehir ve Türkiye için önemini anlatan Mustafa Açıkgöz vatandaşlardan destek istedi.

Açıkgöz, Nevşehir'de çarşı Esnafı Ziyaretlerine Devam Ediyor ...

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Açıkgöz, "Nevşehir merkez Meteris civarı esnaflarımızı ve hemşerilerimizi ziyaret ediyoruz.
“Nevşehir yeni bir zafere, yeni bir rekora hazırlanıyor. Aziz milletimiz; milletin adamı Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip ERDOĞAN’a ve AK PARTİ’ye hep destek, tam destek diyor" dedi.

Türkiye genelinde AK Parti ile ilgili Ekonomik algılar yapılmaya çalışıldığını anlattı. Yapılan algıların sokakta yansımasının olmadığını ifade eden Açıkgöz, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Allaha çok şükürler olsun artık Türkiye o eski Türkiye değil, vatandaşlarımız herşeyi biliyor, okuyor , görüyor ve takip ediyor. O asılsız aslı astarı olmayan algıların ne esnafımızda ne de Nevşehirli hemşerilerimizde karşılığı var. Tüm hemşehrilerimde biliyor ki Ülkemiz üzerinde ekonomik bir saldırı oldu Allaha şükür ki esnafımız ve vatandaşımız bunların dış güçlerinin bir oyunu olduğunu biliyor. 

Nevşehir'de yine 3-0 alacağız, Erdoğan'a Hediye Edeceğiz...!

Eskiye oranla vatandaşlarımızın hem AK Parti’ye hem de liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a daha fazla sahip çıkacağını hem söylemlerinden hem de gözlerinden anlıyoruz. Dur Durak yok yola devam diyoruz. Vakit Nevşehir vakti, vakit Türkiye vakti, vakit birlik beraberlik kardeşlik ve huzur vakti. Allahın izni ile Nevşehirli hemşerilerimiz de bu konuda hem duyarlı, hem de kendilerinin yanımızda olduğunu gördük çok mutlu olduk. Gerçekten moralimiz yüksek. Allah’ın izni ile 24 Haziran’da Nevşehir'de yine 3-0 alacağız. Bunu da bütün Türkiye’ye ve Cumhurbaşkanımıza hediye edeceğiz dedi.”

Açıkgöz´e AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve partililer de eşlik ediyor.