Nevşehirliler Derneği Yönetimi ile Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız tarafından Ankara'da düzenlediği Büyük Nevşehirliler buluşması yemeğine katıldı.

Yemekte kısa bir konuşma yapan Açıkgöz; Sizlerle bir arada olduğum için çok bahtiyarım. Üç aylara girdiğimiz bu mübarek günler hayırlara vesile olsun. Dünya'da ki zulmün bitmesini istiyoruz.

Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca kardeşimizin çıktığı bu yolda çok başarılı ilerliyor. Bizlere düşen ise Ziya kardeşimize destek olmak, onun işlerini kolaylaştırmak.

Nevşehir'i anlatmama gerek yok. Yer altı ve yer üstü zenginlikleri ile muhteşem güzellikleri olan Anadolu'nun kadim bir şehri. Bir Nevşehirli olmaktan ve bu şehre hizmet etmekten mesut ve bahtiyarım.

Nevşehir ve ilçelerinde ki zenginliklerin tanıtımını yaparak Nevşehir'imizi güçlendirmemiz gerek. Bizler siyasi olarak, sizler de sivil toplum örgütleri olarak bu güzel şehrimizi kalkındıracağız.

Vekil arkadaşlarımın da dile getirdiği gibi bizler siyaseti bir kenara bırakarak Nevşehir için çaba gösteriyoruz.

Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca ve Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız'a Bizleri bu güzel akşamda bir araya getirdikleri için teşekkür ediyorum.' dedi.