Çalışmalar kapsamında AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Oto Galericiler Sitesi esnafıyla bir araya geldi.

16 Nisan'da gerçekleştirilecek referandum için AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve parti üyeleri galericiler sitesindeki esnafla bir araya geldi. Nevşehir'den güçlü bir destek beklediklerini söyleyen Milletvekili Açıkgöz, “AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı, SKM başkanlığımız ve ilçelerimizin koordinasyonuyla milletvekilleri olarak, teşkilatlarımız olarak, belediyelerimiz olarak sahadayız. Tam saha, tüm vatandaşlarımıza ulaşıp, sektörlere ulaşıp 16 Nisan Güçlü Türkiye için çalışmalar yapıyoruz. 16 Nisan’da güçlü bir evet için Nevşehir'imize inanıyoruz ve şuana kadar ki çalışmalarda gördüğümüz Nevşehir'den çok güçlü bir evet sesi yükselecek 16 Nisan akşamı inşallah” dedi.

“Evet demek için yüzlerce sebebimiz var” Neden evet denilmesi gerektiğini anlatan Açıkgöz, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için Türkiye’de büyük bir destekle evet çıkacağına inanıyorum. İnşallah Türkiye’nin önünü açacak, devletin bekası için, ülkemizin daha hızlı kalkınması için aslında daha fazla demokratikleşen bir ülke için, daha az bürokratik vesayet için, askeri yargının kaldırılması için, birçok şey için evet demek için yüzlerce sebebimiz var” ifadelerini kullandı.

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün Galeri Esnaf ziyaretine AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz'de eşlik etti.