Zeynep Kübra ile Mahmut Musa Karabulutlu çiftinin nikah törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Eski Başkanı Binali Yıldırım, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte TBMM Divan Katip Üyesi, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz ile AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, GTİ AŞ. ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, İstanbul Dünya Ticaret  Merkezi  (İDTM A.Ş.) Yönetim Kurulu üyesi ve NTB Başkanı İbrahim Salaş ve NTSO Başkan yardımcısı Mehmet Ali Öbekli TOBB Genel İdare Kurulu Üyesi ve Niğde eski Milletvekili Erdoğan Özegen’in kızı Zeynep Kübra ile Mahmut Musa Karabulutlu’nun nikah törenine katıldı.
Devletin zirvesi nikah şahidi oldu

Genç çiftin nikahına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Eski Başkanı Binali Yıldırım ile TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu şahitlik etti.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Özegen ve Karabulutlu ailelerini tebrik ederken, genç çifte de ömür boyu mutluluk diledi.​

Düğüne katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz'de, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın teşrifleriyle AK Parti Niğde eski Milletvekilimiz, kıymetli dostumuz Erdoğan Özegen’nin kızı Zeynep Kübra ile Mahmut Musa kardeşlerimizin nikah merasimine katıldık. Genç çiftimize iki cihan saadeti diliyorum" dedi.