TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, referandum çalışmaları kapsamında Özyayla ,Boğaz ve İcik Köylerini ziyaret ederek 16 Nisan için EVET sözü aldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, referandum çalışmaları kapsamında Özyayla, Boğaz ve İcik köylerini ziyaret ederek vatandaşlara referandum un önemini anlattılar.

16 Nisan’da yapılacak olan tercihin Türkiye’nin geleceğini etkileyeceğini ifade eden Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, “Türkiye bir yol ayrımına girecek. Ya eski sistem galip gelecek ya da yeni bir Türkiye kurulacak” diye konuştu.

Vatandaşların yoğu ilgi gösterdiği buluşmada konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,"Köylerimizi sık sık ziyaret ediyor, karış karış dolaşıyoruz. Biz, köylerimize hizmetlerimizi yaparken, köyümüz köy kokusunu, köylülüğünü kaybetmemesini istiyoruz. Bende köy çocuğuyum ve bununla gurur duyuyorum. Köylerimizi de şehir konforuna ve hizmetlerine kavuşturmak istiyoruz ki herkes köyde kalmak istesin. Köyden şehre göç olmasın. Vatandaşlarımıza artık köyden indim şehre değil, şehirden döndüm köyümüze dedirtmek istiyoruz" dedi.

16 Nisanda gerçekleşecek referandum ile hizmetlerin katlanarak artacağını da ifade eden Açıkgöz, "Referandum da kararlarınızı vermeniz için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine karşı olanlara, Türkiye düşmanlarının ne dediğine bakmanız yeterli. Referandumda evet çıkmaması için PKK, FETÖ, PYD, HDP, Fransa, İngiltere, Hollanda, Almanya çalışıyor. Karşı çıkarken de her türlü çirkinliği ve çirkefliği de yapıyorlar. Peki karşı çıkanlar bu köyümüzün, ülkemizin iyiliği için mi karşı çıkıyorlar. Tabi ki kötülüğü için karşı çıkıyorlar. Bu da bizim iyi bir iş yaptığımızı, doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Hep birlikte ülkemize sahip çıkacağız. Sandıktan çıkacak bir tane fazla EVET, Hollanda da yerde köpeklere ısırtılan gencimizin cevabı olacak" diye konuştu.


“TÜRKİYE DEPARA KALKSIN İSTİYORUZ”

Açıkgöz, yeni sistemin Türkiye’nin istikrarı için önemli olduğuna dikkat çekerek, Türkiye’de artık koalisyonlar olmasını istemediklerini belirtti.


"Eski Türkiye'yi hatırlayınız. Hastanelerde rehin kalan, ilaç kuyruklarında günlerce bekleyen milletimizi unutmayınız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yasama, yürütme, yargı daha da güçleniyor. 16 Nisan'da EVET oylarıyla Milletimiz Güçleniyor. Türkiye'nin büyük projeleri, 2023 hedefleri var. Bölgesinde ve dünyada her zaman söz sahibi olacak. Güçlü Türkiye İçin EVET " dedi.

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün İcik ve Özyayla köyü ziyaretlerine Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ve AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz'de eşlik etti.