AK Parti Nevşehir Milletvekili 27. Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz, ‘Tolga Karaca ile Gündem Özel’ programında Radyo Nevşehir 98.1’de canlı yayın konuğu oldu.

Samimi bir havada geçen programda kendisine yöneltilen sorulara açık yüreklilikle cevaplar veren Açıkgz, katıldığı radyo programın da 24 Haziran'ın önemini anlattı, hem ülkeleri hemde Nevşehir için önemli projeleri olduğunu söyledi. Sürekli halkın içerisinde olduklarını belirten AK Partili Nevşehir Milletvekili ve 27.Dönem Adayı Açıkgöz, vatandaşımızla iç içeyiz ve her fırsatta dokunuyor, dinliyor gönüllerine giriyoruz” dedi.  

24 Haziran sonucu:3-0

Açıkgöz, "25 Haziran sabahında hem Dünya Lideri mazlumların umudu Sayın Cumhurbaşkanımızı Başkan yapacağız hemde Nevşehir'den Meclise 3 Milletvekili göndereceğiz. Bundan hiçbir şüphem yok" dedi. 

24 Haziran seçimlerinin önemini vurgu yapan Açıkgöz, “24 Haziran seçimi, Çanakkale ruhu ile milli birlik penceresinden bakılacak bu bağlamda ülkemiz ve milletimiz adına tarihi bir seçimdir” dedi. 

İşte AK Parti Nevşehir Milletvekili 27. Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz'ün açıklamalarından kısa başlıklar...

Nevşehirspor sahipsiz değildir!

Nevşehirspor’umuz sahipsiz değildir. Dün itibariyle Nevşehirspor yönetimimiz istifalarını açıkladılar. Fedakarca emek veren kulüp başkanımız Salih Başkanımıza ve yönetimimize gayretleri için teşekkür ediyorum. Bizim sevdamız Nevşehirspor’dur; Nevşehir’dir.

Cumhur İttifakı; milletimizin ittifakıdır. 
Ümmetin umudu, kahraman milletimizin lideri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da milletimizin 24 Haziran’daki Cumhurbaşkanı adayıdır. Bizim en büyük hedefimiz Güçlü Türkiye’dir. ‘BÜYÜK USTA ve AK PARTİ ile Durmak Yok Yola Devam’

Başaramadılar, Başaramayacaklar...!

Kendi ayakları üzerinde duran ve güçlenen Türkiye'den rahatsızlık duyan malum Şer odakları Türkiye'mize, Gezi Olaylarıyla dur demeye çalıştılar. MİT tırları operasyonu,17-25 Aralık darbe teşebbüsü, Teröristlerin faaliyetleri ve 15 Temmuz’da hain FETÖ ve çetesi milletin iradesine darbe vurmaya çalıştı. Ama evel allah ‘Yenikapı Ruhu’ ile milletimiz bir ve beraberdir.

Eli kanlı terör örgütünün sözcülüğünü yapanlara, adalet önünde hesap verenlere özgürlük isteyenler; teröristlerle kol kola yürüyor. Milletimiz şer ittifakına fırsat vermeyecektir. 15 Temmuz’da hainlere fırsat vermeyen milletimiz; 24 Haziran’da da müsade etmeyecektir!

Yaparsa Yine AK PARTİ YAPAR.

Bize kur üzerinden ayar vermeye çalışanlara, şer planlayıcılarına 24 Haziran’da milletimiz gereken cevabı verecektir. Amaçlarını gayet iyi biliyoruz. Ekonomisi güçlü Türkiye’yi geleceğe taşıyacak lider Sn Recep Tayyip Erdoğan’dır; parti, AK Parti’dir. Yaparsa Yine AK PARTİ YAPAR.

Şehitlerimizin aziz hatıralarına hadsizlik eden şer ittifakının kötü ve kirli amacı;

- Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı,
-15 Temmuz’un rövanşını almaya çalışmak,
-Teröristlere özgürlük vermek.

MİLLETİMİZ bu şer ittifakına FIRSAT VERMEYECEKTİR!

Durmak Yok Yola Devam...! Şimdi NEVŞEHİR Vakti...

AK PARTİ Nevşehir İl Başkanımız Sayın Mustafa Rauf Yanar ve tüm teşkilatımızla milletvekili adaylarımız Sayın Yücel Menekşe ve Sayın Emre Calışkan ile gece gündüz demeden 24 Haziran seçimleri için el ele gönül gönüle çalışıyoruz. Nevşehir 3-0 ile Yola Devam diyecek, biz hemşerilerimize güveniyoruz...