AK Parti 27. Dönem Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, 24 Haziran Seçimleri Çalışmalarına Devam Ediyor. Açıkgöz, Bu Kapsamda Nevşehir merkez Esentepe mahallesi Nevkur'da esnafları ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların Ramazan Bayramlarını kutladı, 24 Haziran için destek İstedi.

Açıkgöz: 'Nevşehirli hemşehrilerimizin teveccühleri sandığa yansıyacaktır' 

Oynanan oyunları bozmak için 24  Haziran pazar günü kullanılacak her bir oyun büyük önem taşıdığını ifade eden Açıkgöz; Elhamdulillha halkımızda herşeyin farkındalar. Ziyaretlerimizde tüm Esnaf ve vatandaşlarımız istikrardan ve Türkiye’nin büyümesinden yana olduklarını ifade ediyor. Bilindiği üzere Cumhur İttifakı dışında kalan sisyasi partilerin  tamamı ’Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı indirelim, AK Parti’yi indirelim, kim gelirse gelsin’ mantığı üzerinden bir siyaset izliyorlar. Bu seçimlerde vereceğiniz oy, istikrarın, güvenin ve huzurun devamı açısından çok önemli" ifadelerini kullandı. 

Seni Başkan Yapacağız REİS!

'Nevşehirli hemşehrilerimizin Erdoğan sevgisi ve AK Parti'ye olan teveccühleri Allah'ın izniyle mutlaka sandığa yansıyacaktır' diyen AK Parti 27. Dönem Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, "24 Haziran’da milletimizin adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhur’un Başkanı, AK Parti’mizi de yine birinci parti yapmak için milletimizle çalışıyoruz. Durmak Yok Yola Devam Reis'e Nevşehir kalesinden selam! dedi.

VAKİT BİRLİK VAKTİ

VAKİT DİRLİK VAKTİ

VAKİT NEVŞEHİR VAKTİ

VAKİT TÜRKİYE VAKTİ

#VakitNevşehirVakti

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Açıkgöz’e Ziyaretlerinde Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, İl Genel Meclis Başkanı süleyman Özgün ve partililer eşlik etti.