AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Valiliği tarafından şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları için düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Programda konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, mübarek ramazan ayında, şehit aileleri ve gazilerle iftar yapmanın büyük bir şeref olduğunu ifade etti.

Milletvekili 27.Dönem Adayı Açıkgöz; “Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet uğrunda canlarını feda eden kahraman şehitlerimize; kendilerini siper eden fedakar gazilerimize ve siz eli öpülesi ailelerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah, hepinizden razı olsun. Cenabı Hak, peygamberlerden sonra makamları en yüksek olan şehitlerimizin şefaatine bizleri nail kılsın. Allah sizlerden razı olsun. Sizi var etsin, eksikliğinizi vermesin. Sizlere hep güzel günler göstersin. Sizler bizim başımızın tacısınız, başımızın tacı olarak kalacaksınız. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum."

Açıkgöz: "Terör örgütünün adı ister DEAŞ, ister PKK, ister  PYD, ister FETÖ olsun hepsiyle sonuna kadar mücadele edeceğiz ve bu mücadele azmimizin en önemli kaynağı sizlersiniz. Bu vatan için canınızı hiç gözünüzü kırpmadan feda eden insanların eşlerisiniz, ailelerisiniz, gazilerisiniz. Bizlerin vefa borcu var. Vefamızı Güçlü Türkiye’yi birlikte imar ederek ödemeye çalışacağız. Allah’ın izniyle şehitlerimizin aziz hatırası ay yıldızlı şanlı bayrağımızı ilelebet birlikte yaşatacağız.” dedi.