AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz bugün ilk olarak ​Gümüşkentli şehidimiz Semih Turgut hayrına düzenlenen iftara katıldı. Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ında katıldığı proğramın ardından Milletvekili Açıkgöz, 2. ziyaretini Hacıbektaş ilçesindeki şehit Emre Türkmen'in ailesine yaptı.

Okunan Kur'an-ı Kerim ve yapılan duaların ardından Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, şehit ailesine Allah'tan sabır dileyerek, devlet ve millet olarak daima yanlarında olduklarını söyledi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz açıklamasında; "Gümüşkentli şehidimiz Semih Turgut hayrına düzenlenen iftarda bir aradayız. Rabbim; kahraman şehitlerimizden, aziz milletimizden razı olsun.  Milli birlik ve beraberliğimiz için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve dualarla yâd ettik" dedi.

Açıkgöz, 2. ziyaretini Hacıbektaş ilçesindeki şehit ailesine yaptı.

AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Hacıbektaş ilçesinde Şehit Uzman Çavuş Emre Türkmen'in ailesine ziyaretde bulundu. 

Ziyarette şehidin ailesiyle sohbet eden Milletvekili Açıkgöz, Hacıbektaşlı şehit Uzman Çavuş Emre Türkmen için dua okudu. Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, yaptığı bu anlamlı ziyarette, şehide Allah’tan rahmet, ailesine ve milletimize bir kez daha sabır ve başsağlığı diledi. 


Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, açıklamasında; "2016 yılında şehit olan Emre Türkmen' imizin baba ocağı Hacıbektaş'tayız. Fedakar ailemize bir kez daha minnetlerimizi sunduk" dedi.


"Vatan sağolsun" 

Açıkgöz; "Aziz milletimizin duyguları bir. 'Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi; minnet, rahmet ve dualarla yâd ettik. Rabbim; mekanlarını Cennet, makamlarını âli eylesin...."

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Milletvekili Açıkgöz'ün ziyaretine AK Parti Hacıbektaş ilçe başkanı Yusuf Koçak'ta eşlik etti.