AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Eczacı Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamada, Yeni Türkiye’nin geleceği ile ilgili projelere vurgu yaparak; “ Samimi, vizyonu olan, ayakları yere basan projelerle hizmet edeceğim.” dedi.

 Biz bu yola hırsla çıkmadık, diyen Açıkgöz; Milletvekili olalım ya da olmayalım inandığımız bu yolda nefer olmaya devam edeceğiz. Gittiğim her yerde özellikle şunu ifade ettim ‘Bizim için siyaset bir erdem, ahlak, fazilettir’ dolayısıyla vaat etmekten ziyade tutabileceğim sözleri veriyorum.

Sorunlara kalıcı çözümler üretmek zorunda olduklarını dile getiren 
AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Eczacı Mustafa Açıkgöz, Bunun içinde yenilikçi ve sonuç odaklı projelerle başarılı olabiliriz. Bir Siyasetçinin topluma dönük olması, sorun çözücü olması gerekir. Yoksa Eski Türkiye de olduğu gibi oturarak vaade dayalı birçok proje yazabilirim ama bu siyasi popülizm olur ki artık Yeni Türkiye'de yaşıyoruz o dönemler çoktan bitti.

  Her şeyden önce erdemli insanların siyaset yaptığı hizmet odaklı bir partinin aday adayıyım ve siyasi hırstan uzak insanlarımıza daha çok hizmet etme adına bu yola çıktım.” ifadelerini kullandı.  Açıkgöz, “Türkiye’de halkın ihtiyaçlarına cevap verebilecek kadrolar AK kadrolardır. Bunu da ispat etmeye gerek yok. 

 Bugün Türkiye AK Parti iktidarında dev projelerle tanışmıştır. Yarınını göremeyen bir ülkeden, 2023 hedefleri olan bir ülke haline geldik, Nevşehir de 2023 yılına sorunlarını çözmüş daha gelişmiş marka bir şehir olarak girecektir.  Diğer aday adayı arkadaşlarımın çalışma şevklerine bakınca da heyecanlanıyor ve gurur duyuyorum. İşte bizim farkımız burada hepimizin ortak amacı bu ülkenin ve bu milletin geleceğine hizmet eden projelere katkıda bulunmaktır. Bu münevver insanların hangisi seçilirse seçilsin kazanan Nevşehir olacaktır. ” dedi.