AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'nın projelerine destek vermek için Nevşehir’e gelen Eski milli güreşçi, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı ve Cumhurbaşkanı danışmanı Hamza Yerlikaya seçim çalışmalarına katıldı.

Nevşehir Valiliği ziyaretinden sonra AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti İl ve İlçe teşkilat mensuplarının da katılımı ile Milli İrade Caddesi üzerindeki , farklı meslek gruplarındaki esnafları ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar dileğini iletti.

Nevşehir’de bulunan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, AK Parti Nevşehir heyeti ile birlikte esnafları işyerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulundu.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı: "Programlarımıza Sayın Bakan Yardımcımız Hamza Yerlikaya ve kıymetli genel müdürümüz Hasan Davulcu ile beraber esnaf gezmeleriyle devam ettik. Sonrasında, Gençlik ve Spor Bakanlığımız'ın düzenlediği turnuvalarda başarılı olan sporcularımıza madalyalarını takdim etmek için Spor Salonumuzdaydık.. Ardından,İlimizin kıymetli STKlarından Tügva'mız, Birlik Vakfı'mız ve Kadem'imizi Misafirlerimiz ile beraber ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldık..

Ve misafirlerimizle olan programlarımızı Kocacaydaki Muhabbet ofisimizde muhteşem bir coşkuyla gerçekleştirdiğimiz mini mitingimiz ile kapatıyoruz.. Misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayan şehrimize ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz açıklamasında: "‪Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Hamza Yerlikaya ve Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Rehberlik ve Denetim Başkanı Hasan Davulcu'yu şehrimizde ağırlıyoruz.‬ 31 Mart Yerel seçim çalışmaları kapsamında Başkan adayımız Rasim Arı'nın hayaline destek veremk için ilimize teşrif eden Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Hamza Yerlikaya, Gençlik ve Spor Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanı Hasan Davulcu ve AK teşkilatımızla Nevşehir’imizi adım adım ziyaret ettik.‬ ‪Sporcu şehri Nevşehir’imiz için projelerimiz hazır. 31 Mart’ta kazanan Nevşehir olacak" dedi...

Açıkgöz; Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Hamza Yerlikaya ve AK teşkilatımızla Bir Hayalimiz Var Nevşehir diyerek STK’larımızla bir araya geldik.‬

Sırasıyla;Türkiye Karate Şampiyonasında sporcularımızı izleyip,‬ sonra TÜGVA ve KADEM Nevşehir Şubemizi ve ardındanda Nevşehir Birlik Vakfı'mıza ziyaretlerimizi gerçekleştirdik‬.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Hamza Yerlikaya ve AK teşkilatımızla Bir Hayalimiz Var Nevşehir diyerek açtığımız seçim büromuzda hemşerilerimizle buluştuk.‬ ‪AK kadrolarımız ve adayımız Rasim Arı gece gündüz demeden Sevdamız Nevşehir için çalışmaya hazır, Memleket İşi Gönül İşi" dedi...